за нас

Rex е основана през 1940 г., rex като родното място на china's analytic at instrument, проектира първия в китай ph метър и стъклен ph електрод. В последните 80 години ние преследваме "за подобряване на качеството на живот на хората, предоставяне на високотехнологични аналитични инструменти и висококачествени услуги", фокусирайки се върху упоритата работа, наследството, и иновации. Като водеща марка в областта на научните инструменти, rex не само заема най-големия пазарен дял в китай, но и разширява бизнеса си до световния пазар. Като една от най-големите групи научни инструменти в китай, шанхай inesa scientific instrument co, ltd. има добре позната марка rex с история на повече от 80 години в областта на аналитичните инструменти. Rex е високотехнологично предприятие, интегриращо r & d производство, продажби, приложение и обслужване. Най-големият вътрешен електрохимичен инструмент за анализ на качеството на водата и електрохимична база за развитие и производство на сензори. Домакин и участва в формулирането на основни национални и индустриални стандарти, свързани с електрохимични аланализа инструменти и сензори в китай. Категории: ph/ise/ec/do метри, титратори, карл фишер титратори, анализатори за качество на водата, системи за онлайн мониторинг, електрохимични сензори и свързани реагенти. Най-добрите електрохимични инструменти за анализ и продукти за титратор в света доминират на местния пазар. Първата партида от високотехнологични предприятия в шанхай. Национално ниво малко гигантско предприятие, специализирано, изискано, представено и ново. Най-влиятелният вътрешен производител в индустрията на научните инструменти. Топ 10 производители на следпродажбени услуги в индустрията на научните инструменти в китай.

Виж повече

новини

Как работи автоматичен потенциометричен титратор

Принципът на потенциометричния метод е: изберете подходящия индикаторен електрод и референтен електрод и измереното решение за формиране на работна батерия.


Анализатор на качеството на водата трябва да се обърне внимание на следните проблеми в процеса на използване

Свързването на течната верига на карл фишер-реагент трябва да се закрепи, от бутилката на реагент към измервателната помпа към реакционния резервоар, в противен случай изтичането на реагент директно ще повлияе на резултатите от теста.


Принципът на работа и характеристиките на автоматичния потенциометричен титратор

Принципът на работа на автоматичния потенциометричен титратор е да се измерва концентрацията на йони чрез измерване на промяната на електродния потенциал.


Как работи анализатор на качеството на водата

Анализаторът за качество на водата използва главно метода за измерване на йонния селективен електрод за постигане на точно откриване. Електроди на инструмента: ph, флуор, натрий, калий, калций, магнезий и референтни електроди.


Използване на автоматични потенциометрични титратори

Автоматичният потенциометричен титратор е разделен на две части: електрическият метър и системата за титрация. Електрическият метър приема електронна контролна верига за усилване, за да сравни потенциала между индикаторния електрод и референтния електрод с предварително зададен терминален потенциал,


Характеристики на инструмента на автоматичния потенциометричен титратор

По време на процеса на титруване сигналът за придобиване е 0,1 mv, а минималното подаване за титруване може да достигне 0,0025 ml, което е около 10 пъти по-високо от това на другите обикновени титратори.


Метод за измерване на съдържанието на разтворен кислород в богата на кислород вода

В някои водни тела съдържанието на разтворен кислород във водата ще се увеличи значително поради някои причини, което ще доведе до богато окисляване във водното тяло, и съдържанието на разтворен кислород може да достигне повече от 20mg/l.


Основни работни стъпки на автоматичен потенциометричен титратор

1. извадете ph електрода от наситения воден разтвор kcl, измийте го с дестилирана вода и я избършете. 2. поставете пипета в дестилирана вода и поставете бюретата в бутилката за отпадъци.


Виж повече