за нас

Rex е основана през 1940 г., rex като родното място на china's analytic at instrument, проектира първия в китай ph метър и стъклен ph електрод. В последните 80 години ние преследваме "за подобряване на качеството на живот на хората, предоставяне на високотехнологични аналитични инструменти и висококачествени услуги", фокусирайки се върху упоритата работа, наследството, и иновации. Като водеща марка в областта на научните инструменти, rex не само заема най-големия пазарен дял в китай, но и разширява бизнеса си до световния пазар. Като една от най-големите групи научни инструменти в китай, шанхай inesa scientific instrument co, ltd. има добре позната марка rex с история на повече от 80 години в областта на аналитичните инструменти. Rex е високотехнологично предприятие, интегриращо r & d производство, продажби, приложение и обслужване. Най-големият вътрешен електрохимичен инструмент за анализ на качеството на водата и електрохимична база за развитие и производство на сензори. Домакин и участва в формулирането на основни национални и индустриални стандарти, свързани с електрохимични аланализа инструменти и сензори в китай. Категории: ph/ise/ec/do метри, титратори, карл фишер титратори, анализатори за качество на водата, системи за онлайн мониторинг, електрохимични сензори и свързани реагенти. Най-добрите електрохимични инструменти за анализ и продукти за титратор в света доминират на местния пазар. Първата партида от високотехнологични предприятия в шанхай. Национално ниво малко гигантско предприятие, специализирано, изискано, представено и ново. Най-влиятелният вътрешен производител в индустрията на научните инструменти. Топ 10 производители на следпродажбени услуги в индустрията на научните инструменти в китай.

Виж повече

новини

Измервател на проводимост: ключов инструмент за химичен анализ

В областта на химикаланализа измервателят на проводимостта е незаменим инструмент. Този тип оборудване се използва предимно за измерване на проводимостта на течните материали, за да се разберат техните йонни транспортни свойства. Inesa rex е компания, специализирана в производството на различни научни инструменти, а неговите електромери за проводимост се ползват с висока репутация в бранша.


Измервателни уреди за проводимост: ръководство за inesa rex

Мерачът за проводимост е инструмент, използван за измерване на способността на течен материал да води електричество и е ключов инструмент в много области на химията и промишлеността. На уебсайта inesa rex предлагаме набор от измервателни уреди за проводимост, за да отговорим на нуждите на различни приложения. значението на измервателите на проводимостта основната роля на измервателя на проводимостта е да се оцени електрическата проводимост на li


Мазнина киселинност на смлени зърнени продукти

Автоматичният потенциален титратор rex Ti-50 позволява бързо и просто определяне на киселинността на мазнините на смлени зърнени продукти.


Автоматичен потенциален титратор осигурява надеждно и мощно решение за управление на данните

В областта на химическия анализ се появи новаторска иновация с въвеждането на автоматичния потенциален титратор. Този авангарден инструмент използва модерна технология за рационализиране и автоматизиране на процеса на титриране, осигурявайки безпрецедентна точност и ефективност на лабораторните процедури.


Оценка на чистотата на повърхността чрез измерване на разтворими соли

Ec500t и ec510t проводимостта може да тества електрическата проводимост на екстракцията за достъп до различни водоразтворими соли върху стоманени повърхности.


Автоматичен потенциален титратор може да ни помогне да подобрим точността и ефективността

В света на научните изследвания и промишлените лаборатории точната и прецизна титрация е от съществено значение за постигане на надеждни резултати. Въвеждането на автоматичния потенциален титратор направи революция в процеса на титрация, предлагайки подобрена точност, лекота на използване и спестяване на време. Този инструмент е все по-популярен в различни области, от фармацевтични продукти до анализ на околната среда.


Дизайнът на кулометъра на карл фишер включва функции, които са полезни за потребителя

Критичен инструмент в много научни и индустриални условия е кулометърът на карл фишер, устройство, предназначено да измерва следи от влага в проба с невероятна точност. Това устройство е оформил начина, по който анализаторите подхождат към анализа на влагата, като довежда до степен на точност, която преди това е била недостижима.


Електрическа проводимост на водни екстракти от смола

Ec500t и ec510t проводимостта може да тества електрическата проводимост на екстракт от смола, получен чрез извличане на смолата с вода при повишена температура.


Виж повече