OM OS

REX blev grundlagt i 1940, REX som fødested for Kinas analytik ved instrument, designet Kinas første pH-måler og glas pH-elektrode. I løbet af de seneste 80 år har vi forsøgt at forbedre menneskers livskvalitet, levering af højteknologiske analytiske instrumenter og tjenesteydelser af høj kvalitet« med fokus på hårdt arbejde, arv og innovation. Som et førende mærke inden for videnskabelige instrumenter indtager REX ikke kun den største markedsandel i Kina, men også udvider sin virksomhed til det globale marked. Som en af de største videnskabelige instrumentgrupper i Kina, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. har et velkendt mærke REX med en historie på mere end 80 år i det analytiske instrumentfelt. REX er en højteknologisk virksomhed, der integrerer F&U-produktion, salg, anvendelse og service. Det største indenlandske elektrokemiske vandkvalitetsanalyse instrument og elektrokemisk sensor udvikling og produktionsbase. Vært og deltage i formuleringen af vigtige nationale og industrielle standarder i forbindelse med elektrokemiske alanalyse instrumenter og sensorer i Kina. Kategorier: pH/ISE/EC/DO-målere, tiratorer, Karl Fischer-titratorer, vandkvalitetsanalysatorer Online overvågningssystemer, elektrokemiske sensorer og relaterede reaktioner. Verdens topelektrokemiske analyseinstrumenter og tiratorprodukter dominerer det lokale marked. Det første parti af højteknologiske virksomheder i Shanghai. Nationalt niveau lille gigantisk virksomhed, specialiseret, raffineret, featured og ny. Den mest indflydelsesrige indenlandske producent i den videnskabelige instrumentbranche. Top 10 eftersalg Service Producenter i den videnskabelige instrumentindustrie i Kina.

Se mere

NYHEDER

Hvordan en automatisk potentiometrisk titrator virker

Princippet for den potentiometriske metode er: Vælg den passende indikator elektrode og referenceelektrode og den målte løsning til at danne et arbejdsbatteri.

2022-10-31 Se mere

Vandkvalitet analysator bør være opmærksom på følgende problemer i processen

Tilslutningen af Karl Fischer reagensvæskekredsløbet skal fastgøres fra reagensflasken til målingspumpen til reaktionstanken. ellers vil reagenslækage direkte påvirke prøvningsresultaterne.

2022-10-21 Se mere

Arbejdsprincippet og karakteristika for automatisk potentiometrisk titrator

Arbejdsprincippet for den automatiske potentiometriske titrator er at måle ionkoncentrationen ved at måle ændringen af elektrodepotentialet.

2022-10-13 Se mere

Hvordan en vandkvalitetsanalysator virker

Vandkvalitetsanalysatoren anvender hovedsageligt den ionselektive elektrode målingsmetode til at opnå nøjagtig detektion. Elektroder på instrumentet: pH, fluor, natrium, kalium, calcium, magnesium og referenceelektroder.

2022-10-17 Se mere

Producenten af Automatic Potential Ticator tager dig til at forstå princippet om den potentielle metode

Automatic Potential Titrator er et fælles analytisk instrument, der er designet til kapacitetsanalyse baseret på princippet om potentiometrisk metode.

2023-02-09 Se mere

PH/ion måler driftstrine

Efter at have trykket måle tasten af instrumentet, rense elektroden med deioniseret vand, og vente på den instrument potentielle værdi til at vise over 340mv, og derefter begynde at måle prøvevæsken.

2022-11-21 Se mere

Hvordan man anvender potentiometrisk titrator til titreringsanalyse

Installér titreringsanordningen silikonerørene i begge ender af solenoidventilen ind i burettens og dryprørets led.

2022-12-26 Se mere

Anvendelse af automatiske potentiometriske titratorer

Den automatiske potentiometriske tirator er opdelt i to dele: den elektriske meter og titreringssystemet. Den elektriske meter anvender et elektronisk forstærkningskontrolkredsløb til at sammenligne potentialet mellem indikatorelektroden og referenceelektroden med en forudindstillet terminalpotentialel ,

2022-11-14 Se mere

Se mere