Πληροφορίες για τη

REX ιδρύθηκε το 1940, REX ως τόπος γέννησης της αναλυτικής της Κίνας στο όργανο, σχεδίασε το πρώτο pH μετρητή της Κίνας και το γυάλινο pH ηλεκτρόδιο. Τα τελευταία 80 χρόνια, επιδιώκουμε "Για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, παροχή αναλυτικών μέσων υψηλής τεχνολογίας και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας", επικεντρώνοντας στη σκληρή εργασία, την κληρονομιά και την καινοτομία. Ως κορυφαίο εμπορικό σήμα στον τομέα των επιστημονικών οργάνων, η REX δεν καταλαμβάνει μόνο το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Κίνα, αλλά επίσης επεκτείνει την επιχείρησή της στην παγκόσμια αγορά. Ως μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές ομάδες οργάνων στην Κίνα, η Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. έχει γνωστό σήμα REX με ιστορία πάνω από 80 ετών στο πεδίο αναλυτικών οργάνων. Η REX είναι μια υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή, τις πωλήσεις, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες. Το μεγαλύτερο εγχώριο όργανο ανάλυσης ηλεκτροχημικής ποιότητας νερού και ηλεκτροχημική ανάπτυξη και βάση παραγωγής αισθητήρων. Φιλοξενεί και συμμετέχουν στη διαμόρφωση των σημαντικών εθνικών και βιομηχανικών προτύπων που σχετίζονται με ηλεκτροχημικά όργανα αλαλάλυσης και αισθητήρες στην Κίνα. Κατηγορίες: pH/ISE/EC/Μέτρες DO, Τιμέτρες, τίτλοι Karl Fischer, Αναλυτές ποιότητας νερού, Διαδικτυακά συστήματα παρακολούθησης, ηλεκτροχημικοί αισθητήρες και συναφή αντιδραστήρια. Τα κορυφαία ηλεκτροχημικά όργανα ανάλυσης του κόσμου και τα προϊόντα τιτλοποίησης κυριαρχούν στην τοπική αγορά. Η πρώτη παρτίδα επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στη Σαγκάη. Εθνικό επίπεδο μικρή γιγαντιαία επιχείρηση, εξειδικευμένη, εκλεπτυσμένη, χαρακτηρισμένη και νέα. Ο πιο επιρροής εγχώριος κατασκευαστής στην επιστημονική βιομηχανία οργάνων. Κορυφαία 10 μεταπωλήσεις Υπηρεσία Κατασκευαστές στην επιστημονική βιομηχανία οργάνων στην Κίνα.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Μετρητής αγωγιμότητας: Ένα βασικό εργαλείο για την χημική ανάλυση

Στον τομέα της χημικής εξήγησης, ο μετρητής αγωγιμότητας είναι απαραίτητο εργαλείο. Αυτός ο τύπος εξοπλισμού χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της αγωγιμότητας των υγρών υλικών για να κατανοήσουν τις ιδιότητες μεταφοράς ιόντων τους. Η INESA REX είναι εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή διαφόρων επιστημονικών οργάνων, και μετρητές αγωγιμότητας του απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία.


Μετρητές αγωγιμότητας: Οδηγός για το INESA REX

Ένα μετρητή αγωγιμότητας είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ικανότητας ενός υγρού υλικού να διεξάγει ηλεκτρική ενέργεια και είναι ένα βασικό εργαλείο σε πολλά τομείς χημείας και βιομηχανίας. Στην ιστοσελίδα INESA REX προσφέρουμε μια σειρά μετρητών αγωγιμότητας για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων εφαρμογών. Η σημασία των Μετρητών Αγωγικότητας


Λίπη οξύτητα των λευκασμένων προϊόντων σιτηρών


Αυτόματη Πιθανή Τιμέτρηση παρέχει μια αξιόπιστη και ισχυρή λύση για τη διαχείριση δεδομένων

Στον τομέα της χημικής ανάλυσης, προέκυψε μια πρωτοποριακή καινοτομία με την εισαγωγή του αυτόματου δυνητικού τιτλοποίησης. Αυτό το όργανο αιχμής χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να εξορθολογιστεί και να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία τιτλοποίησης, να φέρει πρωτοφανή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στις εργαστηριακές διαδικασίες.


Αξιολόγηση της καθαριότητας της επιφάνειας με τη μέτρηση διαλυτών αλάτων

Ο μετρητής αγωγιμότητας σε χάλυβα επιφάνειες .


Αυτόματη Πιθανή Τιμέτρηση μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα

Στον κόσμο της επιστημονικής έρευνας και των βιομηχανικών εργαστηρίων, η ακριβής και ακριβής τιτλοποίηση είναι απαραίτητη για την επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Η εισαγωγή του αυτόματου πιθανού τιτλοποίησης έχει επαναστατήσει τη διαδικασία τιτλοποίησης, προσφέροντας βελτιωμένη ακρίβεια, ευκολία χρήσης, και εξοικονόμηση χρόνου. Το όργανο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές σε διάφορους τομείς, από τα φαρμακευτικά προϊόντα έως την περιβαλλοντική ανάλυση.


Ο σχεδιασμός του Karl Fischer Coulometer ενσωματώνει χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα για τον χρήστη

Ένα κρίσιμο εργαλείο σε πολλές επιστημονικές και βιομηχανικές περιπτώσεις είναι το Coulometer Karl Fischer, μία συσκευή σχεδιασμένη για να μετρά ιχνοστοιχίες υγρασίας σε δείγμα με απίστευτη ακρίβεια. Αυτή η συσκευή έχει διαμορφώσει τον τρόπο που οι αναλυτές προσεγγίζουν την ανάλυση υγρασίας, φέρνοντας ένα βαθμό ακρίβειας που ήταν προηγουμένως ανέφικτο.


Ηλεκτρική Αγωγικότητα των εκχυλισμών υδροηλεκτρικής ρητίνης

Οι μετρητές αγωγιμότητας EC500T και EC510T θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα ενός εκχυλίσματος ρητίνης που λαμβάνεται με την εξαγωγή η ρητίνη με νερό σε υψηλή θερμοκρασία.


Δείτε περισσότερα