TIETOJA

REX perustettiin vuonna 1940. Suunnitteli Kiinan ensimmäinen pH-mittari ja lasi pH-elektrodi. Viime aikoina 80 vuoden aikana olemme pyrkineet parantamaan ihmisten elämänlaatua, korkean teknologian analyyttisten välineiden ja laadukkaiden palvelujen tarjoaminen", keskittyen kovaan työhön, perintöyhteyteen ja innovointiin. Tieteellisten välineiden johtavana tuotemerkkinä REX ei ole ainoastaan suurin markkinaosuus Kiinassa, mutta myös laajentaa liiketoimintaansa globaaleille markkinoille. Yksi suurimmista tieteellisistä instrumentiryhmistä Kiinassa, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. on tunnettu REX-merkki, jonka historia on yli 80 vuotta analyyttisessä laitteissa. REX on huipputekniikkayritys, joka integroi T&K-tuotantoa, myyntiä, sovelluksia ja palveluja. Suurin kotimainen sähkökemiallinen veden laadun analysointiväline sekä sähkökemiallinen anturi kehittäminen ja tuotantopohja. Isäntä ja osallistua tärkeimpien kansallisten ja teollisuuden standardien muotoiluun liittyvät sähkökemian alanalyysin välineitä ja sensoreita Kiinassa. Kategoriat: pH/ISE/EC/DO-mittarit, Tiratorit, Karl Fischer-titratorit, veden laatuanalysaattorit, Verkkoseurantajärjestelmät, sähkökemialliset anturit ja niihin liittyvät reaktiivit. Maailman huippusähkökemialliset analyysit ja tiigointituotteet hallitsevat paikallisia markkinoita. Ensimmäinen huipputekniikkayritysten erä Shanghaissa. Kansallisen tason pieni jättiläisyritys, erikoistunut, jalostettu, esimerkki ja uusi. Vaikuttavin kotimainen valmistaja tieteellisessä mittariteollisuudessa. Top 10 Myyntipalvelun valmistajat Tieteellisen instrumentiteollisuuden Kiinassa.

Katso lisää

UUTISET

Johtavuusmittari: Kemiallisen analyysin avain työkalu

Kemiallisen analyysin alalla johtavuusmittari on välttämätön väline. Tämäntyyppisiä laitteita käytetään pääasiassa mittaamaan nestemäisten materiaalien johtavuutta ymmärtää niiden ionien kuljetusominaisuuksia. INESA REX on erilaisten tieteellisten välineiden tuotantoon erikoistunut yritys, ja sen johtavuuden mittarit nauttivat korkea maine alalla.

2023-08-29 Katso lisää

Johtavuusmittarit: A Guide to INESA REX:

Johtavuusmittari on väline, jolla mitataan nestemäisen materiaalin kykyä johtaa sähköä ja on keskeinen työkalu monilla kemian ja teollisuuden aloilla. INESA REX-sivustolla tarjoamme erilaisia johtavuusmittareita, jotka vastaavat eri sovellusten tarpeisiin. Johtavuusmittarien tärkeysSijohtavuusmittarin tärkein tehtävä on arvioida liin sähkönjohtavuus

2023-08-28 Katso lisää

Jauhettujen viljatuotteiden rasvahappojus

2023-08-20 Katso lisää

Automaattinen Potential Titrateri tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun tietojen hallintaansa

Kemiallisen analyysin yhteydessä on syntynyt uraauurtava innovaatio, kun otetaan käyttöön automaattinen potentiaalinen ti hinaaja. Tämä huipputason väline hyödyntää kehittynyttä teknologiaa titrausprosessin virtaviivaistamiseksi ja automatisoimiseksi. ennennäkemättömän tarkkuuden ja tehokkuuden tuominen laboratoriomenetelmiin.

2023-07-26 Katso lisää

Pintapuhdistuksen arviointi liukenevalla suolalla mittauksella

EC500T ja EC510T johtavuusmittari voisi testata uuttamisen sähkönjohtavuutta käyttää erilaisia vesiliukoisia suolaa teräspinnoilla .

2023-07-14 Katso lisää

Automaattinen potentiaalinen tiratori auttaa parantamaan tarkkuutta ja tehokkuutta.

Tieteellisen tutkimuksen ja teollisuuden laboratorioiden maailmassa tarkka ja tarkka titraus on välttämätöntä luotettavien tulosten saavuttamiseksi. Automaattisen potentiaalisen titraation käyttöönotto on mullistanut titrausprosessin, tarjoten lisää tarkkuutta, helppokäyttöisyyttä, ja aikasäästöt. Tämä c-outting-edge Välineestä tulee yhä suositumpaa eri aloilla, lääkkeistä ympäristöanalyysiin.

2023-07-13 Katso lisää

Karl Fischer Coulometrin suunnittelu sisältää käyttäjälle hyödyllisiä ominaisuuksia.

Kriittinen väline monissa tieteellisissä ja teollisissa ympäristöissä on Karl Fischer Coulometri, laite, joka on suunniteltu mittaamaan kosteusjäämiä näytteessä uskomattoman tarkkuudella. Tämä laite on muokannut, miten analyytikot lähestyvät kosteanalyysejä. Tutkittiin tarkkuutta, joka oli aiemmin saavuttamaton.

2023-06-19 Katso lisää

Vesiliuutteiden sähköjohtivuus

EC500T ja EC510T johtavuusmittarit voisivat testata hartsiuutteen sähkönjohtavuutta, joka saadaan uuttamalla. veden kanssa koholla oleva hartsi.

2023-06-12 Katso lisää

Katso lisää