O NAMA

REX je osnovan 1940, REX kao roðeno mesto Kineske analize na instrumentu, Dizajnirao je prvu kinesku pH i staklenu pH elektrodu. U posljednje vrijeme 80 godina, tražili smo "Poboljšati kvalitetu života ljudi, pružanje visokotehnoloških analitičkih instrumenata i visokokvalitetnih usluga", usmjereno na težak rad, nasljedstvo i inovacije. Kao vodeći brand u području znanstvenih instrumenata, REX ne samo da zauzima najveći tržišni udio u Kini, ali također proširi svoj posao na globalno tržište. Kao jedna od najvećih znanstvenih instrumentalnih skupina u Kini, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. ima poznati brend REX s povijest od više od 80 godina u području analitičkog instrumenta. REX je visokotehnološko poduzeće koji integrira proizvodnju, prodaju, primjenu i usluge istraživanja i razvoja. Najveći Domaćin i sudjelovati u formuliranju glavnih nacionalnih i industrijskih standarda povezanih s elektrokemijskim alanaliznim instrumentima i senzorima u Kini. Kategorije: pH/ISE/EC/DO mjerila, Tiratori, Karl Fischer tiratori, Analizatori kvalitete vode, Online sustavi za praćenje, elektrokemijski senzori i povezani reagenti. Na lokalnom tržištu dominiraju glavni instrumenti za elektrokemijsku analizu i titrati proizvodi. Prva serija visoke tehnologije u Šangaju. Nacionalni nivo mali divovski poduzetništvo, specijalizirano, rafinirano, predstavljeno i roman. Najutjecajniji domac proizvođač u znanstvenoj industriji instrumenta. Top 10 nakon prodaje usluga proizvođači u znanstvenoj industriji instrumenta u Kini.

vidi više

VIJESTI

Kako funkcioniše automatski potencijaometrijski tirator

Načelo potencijaometrijske metode je: Odaberite odgovarajuću pokazivačku elektrodu i referentnu elektrodu i izmjereno rješenje za oblikovanje radne baterije.

2022-10-31 vidi više

Analizator kvalitete vode treba obratiti pozornost na sljedeće probleme u procesu korištenja.

Priključak tekućeg kruga s reagentom Karl Fischer mora biti pričvršćen, od bočice reagenta do mjerenja pumpa i rezervoar za reakciju, inače istjecati reagens izravno utjecati na rezultate ispitivanja.

2022-10-21 vidi više

Načelo rada i karakteristike automatskog potencometrijskog titrata

Načelo rada automatskog potencijalnog tiratora je mjerenje koncentracije iona mjerenjem promjene potencijala elektroda.

2022-10-13 vidi više

Kako radi analizator kvalitete vode

Analizator kvalitete vode uglavnom koristi metodu ionske selektivne metode mjerenja elektroda kako bi se postigla točno otkrivanje. Elektrodi na instrumentu: pH, fluor, natrij, kalij, kalcij, magnezij i referentne elektrode.

2022-10-17 vidi više

Primjena automatskih potencometrijskih tiratora

Automatski potencometrijski tirator podijeljen je u dva dijela: električni meter i sustav titracije. Električni mjerač usvaja elektronički kontrolni krug za pojačanje kako bi se uspoređivao potencijal između indikatorske elektrode i referentne elektrode s postavljenim terminalnim potencijalnim potencijalom. i

2022-11-14 vidi više

Karakteristike instrumenta automatskog potencometrijskog tiratora

Tijekom postupka titracije signal je 0,1 mV, a minimalna titracijska dodavanje može dosegnuti 0,0025 ml, koji je oko 10 puta veći od drugih zajedničkih titatora.

2022-11-16 vidi više

Metoda za mjerenje raztopljenog sadržaja kisika u vodom bogatim kisikom

U nekim vodnim tijelima, otopljeni sadržaj kisika u vodi će se značajno povećati zbog nekih razloga, vodi do bogate oksidacije u vodenom tijelu, a otopljeni sadržaj kisika može dosegnuti više od 20 mg/l.

2022-02-16 vidi više

Osnovni radni koraci automatskog potencometrijskog tiratora

1. Izvadite pH elektrodu iz zasićene vodene otopine kcl, operite je destiliranom vodom i očistite je. 2. Umetnite pipetu u destiliranu vodu i ubacite buret u bocu za otpad.

2022-11-04 vidi više

vidi više