O NAMA

REX je osnovan 1940, REX kao roðeno mesto Kineske analize na instrumentu, Dizajnirao je prvu kinesku pH i staklenu pH elektrodu. U posljednje vrijeme 80 godina, tražili smo "Poboljšati kvalitetu života ljudi, pružanje visokotehnoloških analitičkih instrumenata i visokokvalitetnih usluga", usmjereno na težak rad, nasljedstvo i inovacije. Kao vodeći brand u području znanstvenih instrumenata, REX ne samo da zauzima najveći tržišni udio u Kini, ali također proširi svoj posao na globalno tržište. Kao jedna od najvećih znanstvenih instrumentalnih skupina u Kini, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. ima poznati brend REX s povijest od više od 80 godina u području analitičkog instrumenta. REX je visokotehnološko poduzeće koji integrira proizvodnju, prodaju, primjenu i usluge istraživanja i razvoja. Najveći Domaćin i sudjelovati u formuliranju glavnih nacionalnih i industrijskih standarda povezanih s elektrokemijskim alanaliznim instrumentima i senzorima u Kini. Kategorije: pH/ISE/EC/DO mjerila, Tiratori, Karl Fischer tiratori, Analizatori kvalitete vode, Online sustavi za praćenje, elektrokemijski senzori i povezani reagenti. Na lokalnom tržištu dominiraju glavni instrumenti za elektrokemijsku analizu i titrati proizvodi. Prva serija visoke tehnologije u Šangaju. Nacionalni nivo mali divovski poduzetništvo, specijalizirano, rafinirano, predstavljeno i roman. Najutjecajniji domac proizvođač u znanstvenoj industriji instrumenta. Top 10 nakon prodaje usluga proizvođači u znanstvenoj industriji instrumenta u Kini.

vidi više

VIJESTI

Mjerica konduktivnosti: Ključni alat za kemijsku analizu

U polju kemijske analize, mjerni provoditi je neophodan alat. Ovaj se vrsta opreme primarno koristi za mjerenje provodnosti tekućih materijala za razumijevanje njihovih svojstava ionskog transporta. INESA REX je tvrtka specijalizirana za proizvodnju različitih znanstvenih instrumenata, i njegova provodljivost mjerila uživati u visokoj reputaciji u industriji.

2023-08-29 vidi više

Mjeri konduktivnosti: Vodič u INESA REX-u

Mjera prevodljivosti je instrument koji se koristi za mjerenje sposobnosti tekućeg materijala za provođenje električne energije i ključan je alat u mnogima područja kemije i industrije. Na web stranici INESA REX nudimo niz mjerila provodljivosti kako bi zadovoljili potrebe različitih aplikacija. Važnost mjerila provodljivostiGlavna uloga mjera vodljivosti je procijeniti električnu vodljivost lia

2023-08-28 vidi više

Masna kiselina mljevenog žitarica

REX Ti-50 Automatski potencijal tirator omogućuje brzo i jednostavno određivanje kiselosti masnoća mljevenog žitarica.

2023-08-20 vidi više

Automatski potencijal Tirator pruža pouzdano i snažno rješenje za upravljanje podataka

U području kemijske analize, uvođenjem automatskog potencijalnog tiratora nastala je revolucionarna inovacija. Ovaj vrhunski instrument koriste naprednu tehnologiju za racionalizaciju i automatiziranje procesa titracije, uvođenje točnosti i učinkovitosti bez presedana u laboratorijske postupke.

2023-07-26 vidi više

Procjena čistoće površine mjerenjem uvođenja sola

Mjera prevodljivosti EC500T i EC510T mogla je testirati električnu provodnost ekstrakcije kako bi se pristupila različitoj sol topljivom u vodi. na čeličnim površinama .

2023-07-14 vidi više

Automatski potencijal Tirator nam može pomoći u poboljšanju preciznosti i učinkovitosti

U svijetu znanstvenih istraživanja i industrijskih laboratorija, točna i precizna titracija ključna je za postizanje pouzdanih rezultata. Uvođenje automatskog potencijalnog tiratora revolucionirao je proces titracije, pružajući pojačanu preciznost, jednostavnost korištenja, i uštede vremena. Ovaj c utting-edge Instrument postaje sve popularniji u različitim područjima, od farmaceutskih proizvoda do ekološke analize.

2023-07-13 vidi više

Dizajn Karl Fischer Coulometera uključuje značajke koje korisniku

Kritičan alat u mnogim znanstvenim i industrijskim okruženjima je Coulometer Karl Fischer, uređaj dizajniran za izmjeravanje tragova vlage u uzorku s nevjerojatnom preciznošću. Ovaj uređaj je oblikovao način na koji analitičari prilaze analizi vlage, Donosio je stupanj preciznosti koja je ranije bila nedostupna.

2023-06-19 vidi više

Električna konduktivnost ekstrakta vodne smole

Mjera vodljivosti EC500T i EC510T mogao bi ispitivati električnu vodljivost ekstrakta smole dobiven ekstrakcijom. smola s vodom na povišenoj temperaturi.

2023-06-12 vidi više

vidi više