RóLUNK

Rex-ben alakult 1940, rex, mint a szülőhelye kína's analitikus at eszköz, tervezett kína első ph-mérő és üveg ph-elektróda. A közelmúltban 80 év, már folytatja "az emberek életminőségének javítása, a high-tech analitikai eszközök és magas színvonalú szolgáltatások", összpontosítva a kemény munka, öröklés, és az innováció. A tudományos eszközök terén vezető márkaként a rex nem csak a legnagyobb piaci részesedést foglalja el kínában, hanem a globális piacra is kiterjeszti vállalkozását. Mint az egyik legnagyobb tudományos eszköz csoport kínában, shanghai inesa tudományos eszköz co, ltd. van egy jól ismert márka rex a történelem több mint 80 éves az analitikai eszköz területén. Rex egy high-techenterprise integráló k + f termelés, értékesítés, alkalmazás, és a szolgáltatás. A legnagyobb hazai elektrokémiai vízminőség-elemző eszköz és elektrokémiai érzékelő fejlesztési és termelési bázis. Fogadó és részt vesz a megfogalmazásában a nagy nemzeti és ipari szabványok kapcsolatos elektrokémiai alanalízis eszközök és érzékelők kínában. Kategóriák: ph/ise/ec/do mérők, titrátorok, karl fischer titrátorok, vízminőség-elemzők, online monitoring rendszerek, elektrokémiai érzékelők és kapcsolódó reagensek. A világ top elektrokémiai elemző műszerei és titrátor termékek dominálnak a helyi piacon. Az első tétel a high-tech vállalkozások sanghajban. Nemzeti szintű kis óriás vállalkozás, szakosodott, finomított, kiemelt és újszerű. A tudományos műszeripar legbefolyásosabb hazai gyártója. Top 10 értékesítés utáni szolgáltatási gyártók a tudományos műszeriparban kínában.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Hogyan működik egy automatikus potenciometrikus titrátor

Az elv a potenciometrikus módszer: válassza ki a megfelelő jelző elektróda és referencia elektróda és a mért oldatot, hogy egy működő akkumulátor.

2022-10-31 mutass többet

A vízminőség-analizátor figyelnie kell a következő problémákra a használata során

A karl fischer reagens folyadék áramkörének bekapcsolását a reagens palackból a mérőszivattyúba kell rögzíteni a reakciótartályba, különben a reagens szivárgás közvetlenül befolyásolja a vizsgálati eredményeket.

2022-10-21 mutass többet

Az automatikus potenciometrikus titrátor működési elve és jellemzői

Az automatikus potenciometrikus titrátor működési elve az ionkoncentráció mérése az elektróda potenciál változásának mérésével.

2022-10-13 mutass többet

Hogyan működik a vízminőség-analizátor

A vízminőség-analizátor főleg az ion szelektív elektróda mérési módszert használja a pontos észlelés eléréséhez. Elektródák a műszeren: ph, fluor, nátrium, kálium, kalcium, magnézium és referenciaelektródák.

2022-10-17 mutass többet

Az automatikus potenciális titrátor gyártója elvisz, hogy megértsük a potenciális módszer elvét

Automatic Potential Titrator is a common analytical instrument designed for capacity analysis based on the principle of potentiometric method.

2023-02-09 mutass többet

Ph/ion mérő működési lépések

A műszer mérőkulcsának megnyomása után tisztítsa meg az elektródát deionizált vízzel, és várjon a műszer potenciálértékének a 340mv fölé való megjelenítéséig, majd elkezdi mérni a minta folyadékát.

2022-11-21 mutass többet

Hogyan kell használni a potenciometrikus titrátor titrálási elemzéshez

Telepítse a titráló eszközt, helyezze be a szilikon csöveket mindkét végén a solenoid szelep az ízületek a bürette és a csepegtető cső.

2022-12-26 mutass többet

Automatikus potenciometrikus titrátorok használata

Az automatikus potenciometrikus titrátor két részre oszlik: az elektromos mérőre és a titraciós rendszerre. Az elektromos mérő elektronikus erősítő vezérlő áramkört fogad el, hogy összehasonlítsa a potenciált a jelző elektróda és a referencia elektróda között egy előre beállított terminál potenciállal,

2022-11-14 mutass többet

mutass többet