RóLUNK

Rex-ben alakult 1940, rex, mint a szülőhelye kína's analitikus at eszköz, tervezett kína első ph-mérő és üveg ph-elektróda. A közelmúltban 80 év, már folytatja "az emberek életminőségének javítása, a high-tech analitikai eszközök és magas színvonalú szolgáltatások", összpontosítva a kemény munka, öröklés, és az innováció. A tudományos eszközök terén vezető márkaként a rex nem csak a legnagyobb piaci részesedést foglalja el kínában, hanem a globális piacra is kiterjeszti vállalkozását. Mint az egyik legnagyobb tudományos eszköz csoport kínában, shanghai inesa tudományos eszköz co, ltd. van egy jól ismert márka rex a történelem több mint 80 éves az analitikai eszköz területén. Rex egy high-techenterprise integráló k + f termelés, értékesítés, alkalmazás, és a szolgáltatás. A legnagyobb hazai elektrokémiai vízminőség-elemző eszköz és elektrokémiai érzékelő fejlesztési és termelési bázis. Fogadó és részt vesz a megfogalmazásában a nagy nemzeti és ipari szabványok kapcsolatos elektrokémiai alanalízis eszközök és érzékelők kínában. Kategóriák: ph/ise/ec/do mérők, titrátorok, karl fischer titrátorok, vízminőség-elemzők, online monitoring rendszerek, elektrokémiai érzékelők és kapcsolódó reagensek. A világ top elektrokémiai elemző műszerei és titrátor termékek dominálnak a helyi piacon. Az első tétel a high-tech vállalkozások sanghajban. Nemzeti szintű kis óriás vállalkozás, szakosodott, finomított, kiemelt és újszerű. A tudományos műszeripar legbefolyásosabb hazai gyártója. Top 10 értékesítés utáni szolgáltatási gyártók a tudományos műszeriparban kínában.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Vezetőképességi mérő: a kémiai analízis kulcsfontosságú eszköze

A vegyelemzés területén a vezetőképességi mérő nélkülözhetetlen eszköz. Az ilyen típusú berendezéseket elsősorban a folyékony anyagok vezetőképességének mérésére használják, hogy megértsék azok ionszállító tulajdonságait. Az inesa rex különböző tudományos műszerek gyártására szakosodott cég, vezetőképességi mérőinek nagy hírneve van az iparban.

2023-08-29 mutass többet

Vezetőképességi mérők: inesa rex útmutatója

A vezetőképességi mérő a folyékony anyag áramvezetési képességének mérésére szolgáló eszköz, és a kémia és az ipar számos területén kulcsfontosságú eszköz. Az inesa rex honlapján számos vezetőképességi mérőt kínálunk a különböző alkalmazások igényeinek kielégítésére. a vezetőképességi mérők fontosságábana vezetőképességi mérő fő szerepe egy li elektromos vezetőképességének felmérése.

2023-08-28 mutass többet

Zsírt savasság őrölt gabonafélék termékek

A rex Ti-50 automata potenciális titrátor gyors és egyszerű meghatározásokat tesz lehetővé az őrölt gabonafélék zsírsavasságáról.

2023-08-20 mutass többet

Az automatikus potenciális titrátor megbízható és hatékony megoldást biztosít az adatkezeléshez

A kémiai analízis területén az automatikus potenciális titrátor bevezetésével úttörő újítás alakult ki. Ez az élvonalbeli eszköz fejlett technológiát használ a titrálási folyamat streamlinálására és automatizálására, így példátlan pontosság és hatékonyság a laboratóriumi eljárásokhoz.

2023-07-26 mutass többet

A felületi tisztaság értékelése oldható sók mérésével

Az ec500t és ec510t vezetőképességi mérő tesztelheti az extrakció elektromos vezetőképességét, hogy az acélfelületeken különböző vízben oldódó sókhoz jusson.

2023-07-14 mutass többet

Automatikus potenciális titrátor segíthet nekünk javítani a pontosság és a hatékonyság

A tudományos kutatás és az ipari laboratóriumok világában a megbízható eredmények eléréséhez elengedhetetlen a pontos és pontos titrálás. Az automatikus potenciális titrátor bevezetése forradalmasította a titrálási folyamatot, fokozott pontosságot, könnyű használatot és időmegtakarítást kínálva. Ez a c utting-edge a műszer egyre népszerűbbé válik a különböző területeken, a gyógyszerészettől a környezetelemzésig.

2023-07-13 mutass többet

A karl fischer coulometer kialakítása olyan funkciókat tartalmaz, amelyek hasznos a felhasználó számára

Számos tudományos és ipari környezetben kritikus eszköz a karl fischer coulometer, egy olyan eszköz, amely hihetetlen pontossággal méri a nyom-mennyiségű nedvességet a mintában. Ez az eszköz megformálta az analitikusok közeledését nedvesség elemzés, így egy fokú pontosság, hogy korábban elérhetetlen.

2023-06-19 mutass többet

A vizes gyanta kivonatok elektromos vezetőképessége

Az ec500t és ec510t vezetőképességi mérő a gyanta kivonat elektromos vezetőképességét vizsgálhatta, amelyet a gyanta kivonásával vízzel emelt hőmérsékleten kapott.

2023-06-12 mutass többet

mutass többet