за нас

РЕКС беше формиран во 1940, РЕКС како раѓањето на аналитичката на Кина, Дизајнираше првиот pH-метар и стаклен електрод во Кина. Во последниве 80 години, ние го баравме „За подобрување на квалитетот на животот на луѓето, обезбедување високо-технологски аналитички инструменти и високвалитетни услуги“, фокусирајќи се на напорната работа, наследство и иновации. Како водечки бренд во полето на научните инструменти, РЕКС не само што го окупира најголемиот пазар во Кина, Но, исто така, го проширува својот бизнис на глобалниот пазар. Како една од најголемите научни инструменти во Кина, Шангај INESA Scientific Instrument Co, Ltd. Има познат бренд REX со историја од повеќе од 80 години во аналитичкиот инструмент. РЕКС претставува високо техничарско претпријатие кое интегрира производство, продажба, апликација и услуга. Најголема инструмент за анализа на квалитетот на електрохемична вода и основа за развој на електрохемичкиот сензор. Дојди и учествувајќи во формулирањето на големите национални и индустриски стандарди поврзани со електехемискиот алализис и сензорите во Кина. Категории: ПХ/ИСЕ/ЕК/ДО Метерс, Титраери, Карл Фишер, аналитери за квалитет на водата, Онлајн мониторинг системи, електрохемиски сензори и поврзани Реagents. Највисоките електрохемиски анализни инструменти и производите на титраторот доминираат на локалниот пазар. Првата група на високиот технички претпријатија во Шангај. Национална мала претпријатија, специјализирана, рафинирана, прикажана и роман. Највлијателната домашна производителка во научната индустрија. Најдобри 10 производители на службата за продавање во научната инструментска индустрија во Кина.

Гледај Повеќе

Вести

Метарината конкурентност: Клучен алат за хемиска анализа

Во полето на хемикализата, метертот кондуктивност е неопходна алатка. Овој вид опрема се користат првенствено за мерање на водењето на течностите материјали за да ги разберат нивните јон транспорт. ИНЕСА РЕКС е компанија која специјализира во производството на различни научни инструменти, и неговите водачи мерки уживаат висока репутација во индустријата.


Метари на конкурентност: Водник за INESA REX

Метарот за водење е инструмент кој се користи за мерање на способноста на течен материјал за спроведување електрична енергија и е клучен алат во многумина. Поле на хемија и индустријата. На веб-страницата на INESA REX нудиме неколку метари за водење за да ги задоволиме потребите на различни апликации. Големата улога на мерила на мерките за водење е проценувањето на електрична вода


Автоматскиот потенцијалниот титратор REX Ti-50 овозможува брзи и едноставни одлучувања на дебелата киселината на брза житарината производи.


Автоматски потенцијалниот титратор обезбедува сигурно и моќно решение за управување на податоци

Во областа на хемиската анализа, се појави иновација со воведувањето на автоматски потенцијалниот титратор. Овој инструмент со исчезнување користи напредната технологија за да се рационира и автоматизирање на процесот на титрација, донесувајќи без преседан точност и ефикасност на лабораториските процедури.


Проценување на чистотата на површината со мерка на солта

ЕC500T и EC510T мерките за водење би можеле да тестираат електрична вода на извлекувањето за да пристапи различна сол. е на челичната површина.


Автоматски потенцијалниот титратор може да ни помогне да се подобриме точноста и ефикасноста


Дизајнот на Карл Фишер Кулометер вклучува карактеристики кои се корисни за корисникот.

Критична алатка во многу научни и индустриски поставувања е Карл Фишер Кулометер, уред дизајниран да ја мери трагите влагата во примерок со неверојатна точност. Овој уред го обликува начинот на кој аналитичарите се приближуваат до анализата на влагата, донесувајќи степен на прецизност кој претходно беше недостига.


Електрична редовност на извлекување на експлозии


Гледај Повеќе