TENTANG KAMI

REX telah ditubuhkan pada tahun 1940, REX sebagai tempat kelahiran China' s analitik pada instrumen, direka pH meter pertama di China dan kaca pH elektrod. Baru-baru ini 80 tahun, kami telah mengejar "untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat, menyediakan instrumen analisis berteknologi tinggi dan perkhidmatan berkualiti tinggi", memberi tumpuan kepada kerja keras, warisan, dan inovasi. Sebagai jenama terkemuka dalam bidang instrumen saintifik, REX bukan sahaja menduduki bahagian pasaran terbesar di China, tetapi juga memperluaskan perniagaannya ke pasaran global. Sebagai salah satu kumpulan instrumen saintifik terbesar di China, Shanghai INESA scientific instrument Co, Ltd. mempunyai jenama terkenal REX dengan sejarah lebih daripada 80 tahun dalam bidang instrumen analisis. REX adalah berteknologi tinggi yang mengintegrasikan pengeluaran R & D, jualan, aplikasi, dan perkhidmatan. Instrumen analisis kualiti air elektrokimia domestik terbesar dan pembangunan sensor elektrokimia dan asas pengeluaran. Tuan rumah dan mengambil bahagian dalam pembentukan piawaian kebangsaan dan industri utama yang berkaitan dengan instrumen alanalysis electrochemic dan sensor di China. Kategori: pH/ISE/EC/DO meter, Titrators, Karl Fischer titrators, analyzers kualiti air, sistem pemantauan dalam talian, sensor elektrokimia dan reagen yang berkaitan. Instrumen analisis elektrokimia teratas di dunia dan produk titrator menguasai pasaran tempatan. Kumpulan pertama perusahaan berteknologi tinggi di Shanghai. Peringkat kebangsaan kecil gergasi enterprise, khusus, ditapis, hotel dan novel. Pengeluar domestik yang paling berpengaruh dalam industri instrumen saintifik. Top 10 pengeluar perkhidmatan selepas jualan dalam industri instrumen saintifik di China.

melihat lebih banyak

BERITA

Meter kekonduksian: alat utama untuk analisis kimia

Dalam bidang analisis kimia, Meter kekonduksian adalah alat yang sangat diperlukan. Jenis peralatan ini digunakan terutamanya untuk mengukur kekonduksian bahan cecair untuk memahami sifat pengangkutan ion mereka. INESA REX adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran pelbagai instrumen saintifik, dan meter kekonduksian menikmati reputasi yang tinggi dalam industri.


Meter kekonduksian: panduan untuk INESA REX

Meter kekonduksian adalah instrumen yang digunakan untuk mengukur keupayaan bahan cecair untuk menjalankan elektrik dan merupakan alat utama dalam pelbagai bidang kimia dan industri. Di laman web INESA REX kami menawarkan pelbagai meter kekonduksian untuk memenuhi keperluan pelbagai aplikasi. Kepentingan kekonduksian metersperanan utama meter kekonduksian adalah untuk menilai kekonduksian elektrik li


Keasidan lemak produk bijirin giling

Titrator potensi automatik REX Ti-50 membolehkan penentuan cepat dan mudah keasidan lemak produk bijirin giling.


Titrator potensi automatik menyediakan penyelesaian yang boleh dipercayai dan berkuasa untuk pengurusan data

Dalam bidang analisis kimia, inovasi pecah tanah telah muncul dengan pengenalan titrator potensi automatik. Instrumen canggih ini menggunakan teknologi canggih untuk menyelaraskan dan mengautomasikan proses titration, membawa ketepatan dan kecekapan kecekapan yang tidak pernah berlaku sebelum ini kepada prosedur makmal.


Penilaian kebersihan permukaan dengan pengukuran garam larut

Meter kekonduksian EC500T dan EC510T boleh menguji kekonduksian elektrik pengekstrakan untuk mengakses pelbagai garam larut air pada permukaan keluli.


Titrator potensi automatik boleh membantu kami meningkatkan ketepatan dan kecekapan

Dalam dunia penyelidikan saintifik dan makmal perindustrian, titration yang tepat dan tepat adalah penting untuk mencapai hasil yang boleh dipercayai. Pengenalan titrator potensi automatik telah merevolusikan proses titration, menawarkan ketepatan yang dipertingkatkan, kemudahan penggunaan, dan penjimatan masa. C utting-edge instrumen ini menjadi semakin popular dalam pelbagai bidang, dari farmaseutikal untuk analisis alam sekitar.


Reka bentuk Karl Fischer Coulometer menggabungkan ciri-ciri yang berguna kepada pengguna

Alat kritikal dalam banyak tetapan saintifik dan perindustrian adalah Karl Fischer Coulometer, peranti yang direka untuk mengukur jumlah kelembapan dalam sampel dengan ketepatan yang luar biasa. Peranti ini telah membentuk cara penganalisis pendekatan analisis kelembapan, membawa tahap ketepatan yang sebelum ini tidak dapat dicapai.


Kekonduksian elektrik ekstrak Resin berair

Meter kekonduksian EC500T dan EC510T boleh menguji kekonduksian elektrik ekstrak resin yang diperolehi dengan pengekstrakan resin dengan air pada suhu tinggi.


melihat lebih banyak