OVER

REX werd opgericht in 1940, REX als de geboorteplaats van China's analytische instrument, ontwierp de eerste pH-meter van China en de pH-elektrode van glas. In recentelijk 80 jaar hebben we nagestreefd "Om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren, high-tech analytische instrumenten en hoogwaardige diensten te leveren", gericht op hard werken, overerving en innovatie. Als toonaangevend merk op het gebied van wetenschappelijke instrumenten neemt REX niet alleen het grootste marktaandeel in China in, maar breidt het ook zijn activiteiten uit naar de wereldmarkt. Als een van de grootste wetenschappelijke instrumentgroepen in China heeft Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. een bekend merk REX met een geschiedenis van meer dan 80 jaar op het gebied van analytische instrumenten. REX is een high-tech onderneming die R & D-productie, verkoop, toepassing en service integreert. Het grootste binnenlandse elektrochemische waterkwaliteitsanalyse-instrument en elektrochemische sensorontwikkeling en productiebasis. Host en neem deel aan de formulering van belangrijke nationale en industriële normen met betrekking tot elektrochemische alanalyse-instrumenten en sensoren in China. Categorieën: pH/ISE/EC/DO Meters, Titrators, Karl Fischer titrators, Waterkwaliteitsanalysatoren, Online bewakingssystemen, Elektrochemische sensoren en aanverwante reagentia. 'S Werelds beste instrumenten voor elektrochemische analyze en titratorproducten domineren de lokale markt. De eerste partij hightechbedrijven in Shanghai. Kleine gigantische onderneming op nationaal niveau, gespecialiseerd, verfijnd, uitgelicht en nieuw. De meest invloedrijke binnenlandse fabrikant in de wetenschappelijke instrumentenindustrie. Top 10 fabrikanten van service na verkoop in de wetenschappelijke instrumentenindustrie in China.

Bekijk meer

NIEUWS

Geleidbaarheidsmeter: een belangrijk hulpmiddel voor chemische analyze

Op het gebied van chemieanalyse is de geleidbaarheidsmeter een onmisbaar hulpmiddel. Dit type apparatuur wordt voornamelijk gebruikt om de geleidbaarheid van vloeibare materialen te meten om hun ionentransporteigenschappen te begrijpen. INESA REX is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verschillende wetenschappelijke instrumenten en de geleidbaarheidsmeters genieten een hoge reputatie in de industrie.

2023-08-29 Bekijk meer

Geleidbaarheidsmeters: een gids voor INESA REX

Een geleidbaarheidsmeter is een instrument dat wordt gebruikt om het vermogen van een vloeibaar materiaal om elektriciteit te geleiden te meten en is een belangrijk hulpmiddel op veel gebieden van chemie en industrie. Op de INESA REX-website bieden we een reeks geleidbaarheidsmeters aan om aan de behoeften van verschillende toepassingen te voldoen. Het belang van geleidbaarheid metersDe belangrijkste rol van een geleidbaarheidsmeter is het beoordelen van de elektrische geleidbaarheid van een li

2023-08-28 Bekijk meer

Vetzuurgraad van gemalen graanproducten

De REX Ti-50 Automatic Potential Titrator maakt snelle en eenvoudige bepaling van de vetzuurgraad van gemalen graanproducten mogelijk.

2023-08-20 Bekijk meer

Automatic Potential Titrator biedt een betrouwbare en krachtige oplossing voor gegevensbeheer

Op het gebied van chemische analyze is een baanbrekende innovatie ontstaan met de introductie van de automatische potentiële titrator. Dit geavanceerde instrument maakt gebruik van geavanceerde technologie om het titratieproces te stroomlijnen en te automatiseren, waardoor laboratoriumprocedures een ongekende nauwkeurigheid en efficiëntie krijgen.

2023-07-26 Bekijk meer

Beoordeling van de reinheid van het oppervlak door meting van oplosbare zouten

De EC 500T en EC 510T geleidbaarheidsmeter konden elektrische geleidbaarheid van extractie testen om toegang te krijgen tot verschillende in water oplosbare zouten op stalen oppervlakken.

2023-07-14 Bekijk meer

Automatische Potentiële Titrator kan ons helpen de nauwkeurigheid en efficiëntie te verbeteren

In de wereld van wetenschappelijk onderzoek en industriële laboratoria is nauwkeurige en nauwkeurige titratie essentieel voor het bereiken van betrouwbare resultaten. De introductie van de automatische potentiële titrator heeft een revolutie teweeggebracht in het titratieproces, met verbeterde precisie, gebruiksgemak en tijdwinst. This c utting-edge Het instrument wordt steeds populairder op verschillende gebieden, van farmaceutica tot omgevingsanalyse.

2023-07-13 Bekijk meer

Het ontwerp van de Karl Fischer Coulometer bevat functies die nuttig zijn voor de gebruiker

Een cruciaal hulpmiddel in veel wetenschappelijke en industriële omgevingen is de Karl Fischer Coulometer, een apparaat dat is ontworpen om sporen van vocht in een monster met ongelooflijke nauwkeurigheid te meten. Dit apparaat heeft de manier gevormd waarop analisten vochtanalyse benaderen, met een mate van precisie die voorheen onbereikbaar was.

2023-06-19 Bekijk meer

Elektrische geleidbaarheid van waterige harsextracten

De EC 500T en EC 510T geleidbaarheidsmeter konden de elektrische geleidbaarheid van een harsextract testen dat werd verkregen door extractie van de hars met water bij een verhoogde temperatuur.

2023-06-12 Bekijk meer

Bekijk meer