OM

REX ble grunnlagt i 1940. Designet Kinas første pH-måler og pH-elektrode. De siste 80 årene har vi jobbet med å forbedre folks livskvalitet. tilbyde høyteknologiske analytiske instrumenter og tjenester av høy kvalitet", med fokus på hardt arbeid, arv og innovasjon. Som et førende merke innenfor vitenskapelige instrumenter har REX ikke bare den største markedsandelen i Kina, men utvider sin virksomhet til det globale marked. Som en av de største vitenskapelige instrumentgruppene i Kina, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. har et kjent merke REX med over 80 år i analyseinstrumentet. REX er et høyteknologisk foretak som integrerer FoU-produksjon, salg, anvendelse og tjeneste. Det største instrumentet for analyse av elektrokjemisk vannkvalitet og utvikling av elektrokjemiske sensorer og produksjonsbasen. Vert og delta i utformingen av viktige nasjonale standarder og industristandarder knyttet til elektrokjemiske alanalyseinstrumenter og sensorer i Kina. Kategorier: pH/ISE/EC/DO-målere, tiratorer, Karl Fischer-titratorer, analysatorer for vannkvalitet, Online overvåkingssystemer, elektrokjemiske sensorer og relaterte reaksjoner. Verdens største elektrokjemiske analyseinstrumenter og tiratorprodukter dominerer det lokale markedet. Den første gruppen av høyteknologiske foretak i Shanghai. Et lite stort foretak på nasjonalt nivå, spesialisert, raffinert, featured og nytt. Den mest innflytelsesrike innenlandske produsenten i den vitenskapelige instrumentbransjen. Topp 10 serviceprodusenter i den vitenskapelige instrumentindustrien i Kina.

se mer

NYHETSSENTER

Ledningsmåler: Et nøkkelverktøy for kjemisk analyse

På området kjemisk forklaring er konduktivitetsmåleren et uunnværlig verktøy. Denne typen utstyr brukes hovedsakelig til å måle flytende materialers ledningsevne for å forstå deres ionetransportegenskaper. INESA REX er et selskap som har spesialisert seg på produksjon av forskjellige vitenskapelige instrumenter, og dens ledningsevne målere har et høyt rykte i bransjen.

2023-08-29 se mer

Et ledningsevne måler er et instrument som brukes til å måle evnen til å utføre elektrisitet og er et viktig verktøy i mange. kjemi- og industriområder. På INESA REX- nettstedet tilbyr vi en rekke konduktivitetsmålere for å oppfylle behovene til forskjellige applikasjoner. Betydningen av ledningsmålereHovedrollen for en ledningsevne er å vurdere den elektriske ledningsevnen i en lil

2023-08-28 se mer

Automatisk potensialtitrator av REX Ti-50 tillater rask og enkel bestemmelse av fettsyren i malte kornprodukter.

2023-08-20 se mer

Automatisk potensiell titrater gir en pålitelig og kraftfull løsning for datahandling

Når det gjelder kjemiske analyser, har det oppstått en banebrytende innovasjon ved innføringen av den automatiske potensielle titatoren. Dette banebrytende instrumentet bruker avansert teknologi for å strømline og automatisere titreringsprosessen. å bringe nøyaktighet og effektivitet i laboratorieprosedyrene uten sidestykke.

2023-07-26 se mer

Vurdering av renslighet i overflaten ved måling av oppløselige salter

EC500T og EC510T ledningsevne kan teste ekstraksjonens elektriske ledningsevne for å få tilgang til forskjellige vannløselige salt på stålflater.

2023-07-14 se mer

Automatisk potensiell tirator kan hjelpe oss til å forbedre nøyaktighet og effektivitet

I vitenskapelige forsknings- og industrilaboratorier er nøyaktig og nøyaktig titrering av avgjørende betydning for å oppnå pålitelige resultater. Innføringen av den automatiske potensielle titratoren har revolusjonert titreringsprosessen, noe som gir økt presisjon, enkel bruksomhet, og tidsbesparelser. Denne c-utt-kanten Instrumentet blir stadig mer populært på forskjellige områder, fra legemiddel til miljøanalyser.

2023-07-13 se mer

Utformingen av Karl Fischer Coulometeret inneholder egenskaper som er nyttige for brukeren

Et kritisk verktøy i mange vitenskapelige og industrielle miljøer er Karl Fischer Coulometer, en innretning utformet for å måle spor av fuktighet i en prøve med utrolig nøyaktighet. Denne apparaten har formet måten analytikere nærmer seg fuktighetsanalyse. tilførte en grad av presisjon som tidligere var uoppnåelig.

2023-06-19 se mer

Elektrisk ledningsevne for vannharpiksextrakter

2023-06-12 se mer

se mer