DESPRE

REX a fost înfiinţat în 1940, REX ca locul de naştere al analizei Chinei la instrument, a proiectat primul pH-metru din China și electrod pH-ul de sticlă. În ultimii 80 de ani, am urmărit "pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor, furnizarea de instrumente analitice de înaltă tehnologie și servicii de înaltă calitate, axându-se pe munca grea, moștenire și inovare. Ca o marcă principală în domeniul instrumentelor științifice, REX nu ocupă doar cea mai mare cotă de piață din China, dar şi îşi extinde afacerea la piaţa mondială. Ca unul dintre cele mai mari grupuri de instrumente științifice din China, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. are un brand REX cunoscut cu o istorie de peste 80 de ani în domeniul instrumentului analitic. REX este o întreprindere de înaltă tehnologie care integrează producția, vânzările, aplicațiile și serviciile de cercetare și dezvoltare. Cel mai mare instrument de analiză electrochimică a calității apei și dezvoltarea și baza de producție electrochimică a senzorilor. Găzduirea și participarea la formularea unor standarde naționale și industrie majore legate de instrumentele electrochimice ale alanalizei și senzorii din China. Categorii: pH/ISE/EC/DC, Titratori, Karl Fischer, Analizoare de calitate a apei, Sisteme de monitorizare online, senzori electrochimici şi reacţii conexe. Instrumentele de analiză electrochimică de top din lume și produsele titrate domină piața locală. Primul lot de întreprinderi high-tech din Shanghai. Nivelul naţional mic întreprindere gigant, specializat, rafinat, prezentat şi nou. Cel mai influent producător intern din industria instrumentelor științifice. Top 10 Servicii producători în industria ştiinţifică a instrumentelor din China.

Vezi mai mult

INFORMARE

Conductivitatea contor: un instrument cheie pentru analiza chimică

În domeniul analizei chimice, contorul de conduită este un instrument indispensabil. Acest tip de echipament este utilizat în primul rând pentru a măsura conductivitatea materialelor lichide pentru a înțelege proprietățile lor de transport ion. INESA REX este o companie specializată în producţia de diverse instrumente ştiinţifice, și contoarele sale de conductivitate se bucură de o reputație înaltă în industrie.

2023-08-29 Vezi mai mult

Conductivitate: Ghid pentru INESA REX

Un contor de conductivitate este un instrument utilizat pentru a măsura capacitatea unui material lichid de a conduce energie electrică și este un instrument cheie în multe. domenii de chimie și industrie. Pe site-ul INESA REX oferim o serie de contoare de conductivitate pentru a satisface nevoile diverselor aplicatii. Importanţa contoarelor de conductivitate Rolul principal al unui contor de conductivitate este de a evalua conductivitatea electrică a lii

2023-08-28 Vezi mai mult

Titratorul automat potențial REX Ti-50 permite determinarea rapidă și simplă a acidității grăsimi a produselor de cereale albite.

2023-08-20 Vezi mai mult

Automatic Potențial Ticator oferă o soluție fiabilă și puternică pentru gestionarea datelor.

În domeniul analizei chimice, a apărut o inovaţie revoluţionară odată cu introducerea titratorului automat potenţial. Acest instrument de ultimă oră foloseşte tehnologie avansată pentru a raţionaliza şi a automatiza procesul de titrare, aducerea de precizie și eficiență fără precedent în procedurile de laborator.

2023-07-26 Vezi mai mult

Conductivitatea EC500T și EC510T ar putea testa conductivitatea electrică a extracției pentru a accesa diferite sare solubilă în apă pe suprafețele de oțel .

2023-07-14 Vezi mai mult

În lumea laboratoarelor de cercetare ştiinţifică şi industrială, o titrare precisă şi precisă este esenţială pentru obţinerea unor rezultate fiabile. Introducerea titratorului automat potențial a revoluționat procesul de titrare, oferind o precizie sporită, ușurință de utilizare, şi economii de timp. Această sfârșitul sfârșit Instrumentul devine din ce în ce mai popular în diferite domenii, de la farmaceutice până la analiza de mediu.

2023-07-13 Vezi mai mult

Designul Coulometrului Karl Fischer include caracteristici care sunt utile utilizatorului

Un instrument critic în multe condiții științifice și industriale este Coulometrul Karl Fischer, un dispozitiv conceput pentru a măsura urmele de umiditate într-un eșantion cu o precizie incredibilă. Acest dispozitiv a modelat modul în care analiştii abordează analiza umidităţii, aducând un grad de precizie care a fost inainte de atins.

2023-06-19 Vezi mai mult

Conductivitatea electrică a extractelor de rășină Aqueos

Conductivitatea EC500T și EC510T ar putea testa conductivitatea electrică a unui extract de rășină obținut prin extracția rășina cu apă la o temperatură ridicată.

2023-06-12 Vezi mai mult

Vezi mai mult