O NAS

REX je bil ustanovljen leta 1940. Zasnoval je prva kitajska pH merilnica in steklene pH elektrode. V zadnjih 80 letih smo si prizadevali za izboljšanje kakovosti življenja ljudi, zagotavljanje visokotehnoloških analitičnih instrumentov in visokokakovostnih storitev, ki se osredotočajo na trdo delo, dediščino in inovacije. Kot vodilna znamka na področju znanstvenih instrumentov, REX ne zavzema le največjega tržnega deleža na Kitajskem, ampak tudi razširi svoje poslovanje na svetovni trg. Kot ena največjih znanstvenih instrumentalnih skupin na Kitajskem, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. ima znano blagovno znamko REX z več kot 80 let na področju analitičnega instrumenta. REX je visokotehnološko podjetje, ki vključuje proizvodnjo R&R, prodajo, aplikacijo in storitev. Največji instrument za analizo kakovosti elektrokemične vode in razvoj elektrokemičnih senzorjev in proizvodnjo. Gostitelj in sodelujejo pri oblikovanju glavnih nacionalnih in industrijskih standardov, povezanih z elektrokemičnimi alanaliznimi instrumenti in senzorji na Kitajskem. Kategorije: pH/ISE/EC/Do merilniki, Titratorji, Karl Fischerovi titratorji, analizatorji kakovosti vode, Spletni nadzorni sistemi, elektrokemični senzorji in z njimi povezani reaktorji. Na lokalnem trgu prevladujejo najboljši instrumenti elektrokemične analize in tiratorski izdelki. Prva skupina visokotehnoloških podjetij v Šanghaju. Nacionalni ravni majhno velikansko podjetje, specializirano, prefinjeno, predstavljeno in novo. Najvplivnejši domači proizvajalec v znanstveni industriji instrumentov. Top 10 Po prodaji storitev proizvajalci v znanstveni instrument industriji na Kitajskem.

Poglej več

NOVICE

Kako deluje avtomatski potenometrični titror

Načelo potencialometrične metode je: Izberite ustrezno indikator elektrodo in referenčno elektrodo ter izmerjeno rešitev za oblikovanje delujoče baterije.

2022-10-31 Poglej več

Analizator kakovosti vode mora biti pozoren na naslednje težave v postopku uporabe

Priključek tekočega tokokroga reagenta Karl Fischer je treba pritrditi od steklenice reagenta do odmerne črpalke do reakcijske posode, sicer puščanje reagenta neposredno vpliva na rezultate preskusov.

2022-10-21 Poglej več

Katere so funkcionalne značilnosti merilnika pH/iona

Visoko natančni laboratorijski merilnik pH/iona, pet ionskih merilnih metod ni obveznih, in nastavitveni meni vsebuje 20 izbirnih parametrov. Merilnik je primeren za merjenje pH, potenciala redoksa, koncentracije ions in trdote vode vzorcev.

2023-02-16 Poglej več

Načelo delovanja in značilnosti avtomatskega potenometričnega tiratorja

Delovno načelo avtomatskega potencometričnega tiratorja je merjenje koncentracije ions z merjenjem spremembe potenciala elektrode.

2022-10-13 Poglej več

Proizvajalec Avtomatični Potencial Tirator vas potrebuje, da razumete načelo možne metode

Avtomatski potencialni tirator je skupen analitični instrument, zasnovan za analizo zmogljivosti, ki temelji na načelu potencialometrične metode.

2023-02-09 Poglej več

Stopnice delovanja merilnika pH/ionska

Po pritisku merilnega tipka instrumenta, očistite elektrodo z deionizirano vodo, in počakate, da prikazuje možno vrednost instrumenta nad 340mv, nato začnete merjenje tekočine vzorca.

2022-11-21 Poglej več

Kako uporabljati potencialometrični tirator za analizo titracije

Namestite titracijsko napravo, vstavite silikonske cevi na obeh koncih solenoidnega ventila v sklepe burete in cevi za kapljanje.

2022-12-26 Poglej več

Uporaba avtomatskih potenomometričnih titrov

Avtomatski potenomometrični tirator se razdeli na dva dela: električni merilec in titracijski sistem. Električni merilnik sprejme elektronsko ojačevalno krmilno vezje za primerjavo potenciala med indikatorsko elektrodo in referenčno elektrodo s prednastavljenim terminalskim potencialom. ,

2022-11-14 Poglej več

Poglej več