O NAS

REX je bil ustanovljen leta 1940. Zasnoval je prva kitajska pH merilnica in steklene pH elektrode. V zadnjih 80 letih smo si prizadevali za izboljšanje kakovosti življenja ljudi, zagotavljanje visokotehnoloških analitičnih instrumentov in visokokakovostnih storitev, ki se osredotočajo na trdo delo, dediščino in inovacije. Kot vodilna znamka na področju znanstvenih instrumentov, REX ne zavzema le največjega tržnega deleža na Kitajskem, ampak tudi razširi svoje poslovanje na svetovni trg. Kot ena največjih znanstvenih instrumentalnih skupin na Kitajskem, Shanghai INESA Scientific Instrument Co, Ltd. ima znano blagovno znamko REX z več kot 80 let na področju analitičnega instrumenta. REX je visokotehnološko podjetje, ki vključuje proizvodnjo R&R, prodajo, aplikacijo in storitev. Največji instrument za analizo kakovosti elektrokemične vode in razvoj elektrokemičnih senzorjev in proizvodnjo. Gostitelj in sodelujejo pri oblikovanju glavnih nacionalnih in industrijskih standardov, povezanih z elektrokemičnimi alanaliznimi instrumenti in senzorji na Kitajskem. Kategorije: pH/ISE/EC/Do merilniki, Titratorji, Karl Fischerovi titratorji, analizatorji kakovosti vode, Spletni nadzorni sistemi, elektrokemični senzorji in z njimi povezani reaktorji. Na lokalnem trgu prevladujejo najboljši instrumenti elektrokemične analize in tiratorski izdelki. Prva skupina visokotehnoloških podjetij v Šanghaju. Nacionalni ravni majhno velikansko podjetje, specializirano, prefinjeno, predstavljeno in novo. Najvplivnejši domači proizvajalec v znanstveni industriji instrumentov. Top 10 Po prodaji storitev proizvajalci v znanstveni instrument industriji na Kitajskem.

Poglej več

NOVICE

Merilnik prevodnosti: Ključno orodje za kemijsko analizo

Na področju kemične analize je merilnik prevodnosti nepogrešljivo orodje. Ta vrsta opreme se uporablja predvsem za merjenje prevodnosti tekočih materialov za razumevanje njihovih ionskih lastnosti. INESA REX je podjetje, specializirano za proizvodnjo različnih znanstvenih instrumentov, in njene prevodnostnosti merilniki uživajo visok ugled v industriji.

2023-08-29 Poglej več

Merilnik prevodnosti je instrument, ki se uporablja za merjenje sposobnosti tekočega materiala za izvajanje električne energije in je ključno orodje v mnogih polja kemije in industrije. Na spletni strani INESA REX ponujamo vrsto merilnikov prevodnosti, ki zadovoljujejo potrebe različnih aplikacij. Pomembnost merilnikov prevodnostiGlavna vloga merilnika prevodnosti je oceniti električno prevodnost lia

2023-08-28 Poglej več

Avtomatski potencialni tirator REX Ti-50 omogoča hitro in enostavno določanje kisline maščobe brušenih žitnih proizvodov.

2023-08-20 Poglej več

Avtomatski Potencial Tirator zagotavlja zanesljivo in močno rešitev za upravljanje podatkov

Na področju kemijske analize se je z uvedbo avtomatskega potencialnega tiratorja pojavila obnovljiva inovacija. Ta vrhunski instrument uporablja napredno tehnologijo za racionalizacijo in avtomatiziranje procesa titracije, povečanje natančnosti in učinkovitosti laboratorijskih postopkov brez primere.

2023-07-26 Poglej več

Ocena čistoče površine z merjenjem topnih soli

2023-07-14 Poglej več

V svetu znanstvenih raziskav in industrijskih laboratorijev je točno in natančno titriranje bistvenega pomena za doseganje zanesljivih rezultatov. Z uvedbo avtomatskega potencialnega titiranja je revolucioniral postopek titracije, kar ponuja večjo natančnost, enostavnost uporabe, in prihranki časa. Ta c utting-edge Instrument postaja vse bolj priljubljen na različnih področjih, od farmacevtskih izdelkov do okoljske analize.

2023-07-13 Poglej več

Oblikovanje Karl Fischer Coulometer vključuje značilnosti, ki so koristne uporabniku

Ključno orodje v mnogih znanstvenih in industrijskih okoliščinah je Coulometer Karl Fischer, napravo, izdelano za izjemno natančno merjenje sledi vlage v vzorcu. Ta naprava je oblikovala, kako analitiki približujejo analizi vlage. prinašala stopnjo natančnosti, ki je bila prej nedosegljiva.

2023-06-19 Poglej več

Električna prevodnost izvlečkov vodne smole

Številka prevodnosti EC500T in EC510T lahko testirata električno prevodnost smolnega ekstrakta, pridobljenega z ekstrakcijo. smola z vodo pri povišani temperaturi.

2023-06-12 Poglej več

Poglej več